ich-zapfe

Tørkematte, Oppvaskmatte - Gummi, 36 x 25 cm


Artikkelnummer NEW-99506

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 83.22
NOK 66.56 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Tørkematte, Oppvaskmatte - Gummi, 36 x 25 cm

Vår tørkematte i gummi anbefales som den perfekte løsningen for å la servise, bestikk, gryter og panner tørke enkelt og effektivt etter vask. Matten har en praktisk størrelse på 36 x 25 cm og veier kun 340 gram, noe som gjør den lett og hendig samtidig som den har nok plass til en rekke retter.

Produktfunksjoner:

  • Størrelse: L: 360 mm B: 250 mm
  • Vekt: 340 g
  • Materiale: LDPE, HDPE
  • Overflatefinish: Ingen

Tørkematten er laget av gummi, som gir den en robust og slitesterk overflate. Materialet er også luktfritt og hygienisk, noe som betyr at kjøkkenet ditt alltid holder seg friskt og rent. I tillegg er matten enkel å rengjøre og tilbyr derfor en optimal løsning for å tørke oppvasken raskt. Takket være den praktiske størrelsen kan den plasseres enten på benkeplaten eller i vasken for å spare plass slik at den alltid er innen rekkevidde.

Tørkematten vår er ikke bare praktisk på kjøkkenet, men også ved grilling eller camping for å legge serviset og bestikket fra seg og la det tørke i frisk luft.

Den innovative designen til denne tørkematten muliggjør ikke bare effektiv tørking, men også optimal ventilasjon av oppvasken. Luftsirkulasjonen mellom de enkelte delene sikrer at serviset tørker raskt og grundig, uten å etterlate irriterende rester eller ubehagelig lukt.

Den enkle å rengjøre overflaten på gummitørkematten sikrer at du alltid har et hygienisk miljø på kjøkkenet. Materialets luktfrie egenskaper sørger for at kjøkkenet ditt alltid forblir friskt og innbydende.

Tørkematten vår er ikke bare egnet for kjøkkenbruk, den viser seg å være et allsidig tilbehør for utendørsaktiviteter. Ta dem med på camping eller grilling for å tørke oppvasken på en praktisk og hygienisk måte, selv i friluft.

Den lille størrelsen og lette vekten gjør gummitørkematten vår til en praktisk følgesvenn som kan brukes fleksibelt på kjøkkenet ditt. Enten den plasseres på benkeplaten eller i vasken, er den alltid innen rekkevidde og klar til bruk.

Bestill gummitørkematten vår nå og opplev uanstrengt tørking av kjøkkenutstyret ditt i et hygienisk og luktfritt miljø!

Med vår tørkematte får du ikke bare et praktisk kjøkkentilbehør, men også et stilig element på kjøkkenet ditt. Det enkle designet passer til enhver innredning og gir kjøkkenområdet ditt et moderne preg.

Anvendelsesområdene til tørkematten vår er ikke begrenset til kjøkkenet. Du kan også bruke dem på badet for å effektivt tørke våte håndklær eller vaskekluter. Den allsidige funksjonaliteten til denne matten gjør den til en uunnværlig følgesvenn i ditt daglige liv.

Vare-ID 99924818
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 360 g
Netto vekt 340 g
dimensjoner 250×360×20mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...